Allmänna Villkor

Integritetspolicy

Introduktion

  1. Vi strävar efter att skydda integriteten hos våra besökare och kunder; i denna policy förklarar vi hur vi kommer att behandla dina personuppgifter.
  2. Genom att använda våra webbplatser (photography.20-20.se och 20-20.photography) accepterar du denna policy samt samtycker till vår användning av cookies i enlighet med denna policy.

Insamling av personlig information

  1. Vi samlar in, lagrar och använder följande typer av personlig information:

(A) information om datorn och om dina besök på och användning av våra webbplatser (inklusive din IP-adress, geografiskt läge, typ av webbläsare och version, operativsystem, hänvisningskälla, längd av besök, sidvisningar och webbplatssökvägar);(B) information som du lämnar till oss när du registrerar dig med vår hemsida (inklusive din e-postadress);

(C) information som du lämnar när du fyller i din profil på vår hemsida;

(D) information som du lämnar till oss för att prenumerera på våra e-postmeddelanden och / eller nyhetsbrev (inklusive ditt namn och e-postadress);

(F) information om alla inköp du gör på våra varor och / eller tjänster;

(G) information som du lägger till vår hemsida för publicering på Internet (inklusive ditt användarnamn, din profilbilder och innehållet i dina inlägg);

(H) information som finns i eller i samband med all kommunikation som du skickar till oss eller skicka via vår hemsida; och

(I) någon annan personlig information som du väljer att skicka till oss.

Användande av personlig information

  1. Personlig information som lämnas till oss via vår hemsida kommer att användas för de ändamål som anges i denna policy eller på relevanta sidor på webbplatsen.
  2. Vi kan använda dina personuppgifter till:
    • administrera vår webbplats och företag;
    • personifiera vår webbplats för dig;
    • aktivera användning av de tjänster som finns på vår hemsida;
    • skickar du varor som köpts via vår hemsida,
    • försörjnings dig tjänster som köps via vår hemsida,
    • skicka uttalanden, fakturor och betalningspåminnelser till dig, och samla in betalningar från dig;
    • skicka icke-marknadsföring kommersiella meddelanden,
    • skicka e-post meddelanden som du specifikt har begärt;
    • skicka vår nyhetsbrev (du kan informera oss när som helst om du inte längre behöver nyhetsbrevet);
    • skicka dig marknadskommunikation för vår verksamhet (du kan informera oss när som helst om du inte längre behöver marknadskommunikation);
    • ge tredje part med statistisk information om våra användare (men de utomstående kommer inte att kunna identifiera varje enskild användare av denna information);
    • affär med förfrågningar och klagomål från eller om du rör vår hemsida;
    • hålla vår hemsida säkra och förhindra bedrägerier; och
    • kontrollera att villkoren för användning av vår hemsida (inklusive övervakning privata meddelanden som skickas via vår hemsida privata meddelandetjänst).
    • Om du skickar personuppgifter för publicering på vår hemsida, kommer vi att publicera och på annat sätt använda denna information i enlighet med den licens som du ger till oss.
    • Vi kommer inte levererar dina personuppgifter till tredje part i syfte att deras eller någon annan tredje part direkta marknadsföring.
    • Alla vår hemsida finansiella transaktioner hanteras via våra betalningstjänster, Stripe, Paypal och andra . Du kan granska leverantörens sekretesspolicy på https://stripe.com/privacy/ , https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full Vi kommer att dela information med vår betalningstjänster endast i den mån det är nödvändigt i syfte att hantera betalningar du gör via vår hemsida, återbetalning sådana betalningar och hantera klagomål och frågor som rör sådana betalningar och återbetalningar.

avslöja personlig information

  1. Vi kan lämna ut dina personuppgifter till våra anställda, leverantörer eller underleverantörer om det behövs för de ändamål som anges i denna policy.
  2. Vi kan lämna ut dina personuppgifter:
    • i den utsträckning som vi är skyldiga att göra det enligt lag,
    • för att fastställa, utöva eller försvara våra lagliga rättigheter (inklusive tillhandahållande av information till andra för att förebygga bedrägeri och minska kreditrisken).
    • Förutom vad som anges i denna policy, kommer vi ej att ge dina personuppgifter till tredje part.

Internationella dataöverföringar

  1. Information som vi samlar in kan lagras och bearbetas i och överföras mellan något av de länder där vi är verksamma i syfte att göra det möjligt för oss att använda informationen i enlighet med denna policy.
  2. Information som vi samlar in kan överföras till följande länder som inte har dataskyddslagar som motsvarar dem som gäller i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Förenta staterna
  3. Du samtycker uttryckligen till överföring av personuppgifter som beskrivs i detta avsnitt.

Säkerheten för personlig information

  1. Vi kommer att vidta rimliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att förhindra förlust, missbruk eller ändring av dina personuppgifter.
  2. Vi kommer att lagra all personlig information du lämnar på våra säkra (lösenords och brandväggsskyddade) servrar.
  3. Alla elektroniska finansiella transaktioner som genomförs via vår hemsida kommer att skyddas av krypteringsteknik.
  4. Du bekräftar att överföring av information via Internet är osäker till sin natur, och vi kan inte garantera säkerheten för data som skickas över internet.
  5. Du ansvarar för att hålla det lösenord du använder för att komma åt vår hemsida konfidentiell; vi kommer inte att be dig om ditt lösenord (utom när du loggar in på vår hemsida).

Ändringar

  1. Vi kan uppdatera denna policy från tid till annan genom att publicera en ny version på vår hemsida.

Dina rättigheter

  1. Du kan instruera oss att förse dig med någon personlig information vi har om dig; tillhandahållandet av sådan information kommer att vara föremål för:
    • betalning av en avgift (för närvarande fastställd till 10 USD); och
    • tillgången på lämpligt sätt styrka din identitet (för detta ändamål, vi brukar acceptera en kopia av ditt pass certifierad av en advokat eller bank plus ett originalexemplar av en elräkning som visar din nuvarande adress).
    • Vi kan hålla inne personlig information som du begär i den utsträckning som lagen tillåter.
    • Du kan instruera oss när som helst inte att behandla dina personuppgifter i marknadsföringssyfte.

Cookies

  1. Vår webbplats använder cookies.
  2. En cookie är en fil som innehåller en identifierare (en sträng av bokstäver och siffror) som skickas av en webbserver till en webbläsare och lagras av webbläsaren. Identifieraren sänds sedan tillbaka till servern varje gång webbläsaren begär en sida från servern.
  3. Cookies kan vara antingen “permanenta cookies” eller “session” cookies: en permanent cookie sparas genom en webbläsare och kommer att fortsätta att gälla till dess uppsättning utgångsdatum, om inte tas bort av användaren före utgångsdatum; en session cookie å andra sidan, löper ut i slutet av användarsessionen, när webbläsaren stängs.
  4. Cookies vanligtvis inte innehåller någon information som identifierar en användare, men personlig information som vi lagrar om dig kan kopplas till den information som lagras i och erhållits från cookies.
  5. Vi använder både session och persistent cookies på vår hemsida.
  6. Namnen på de cookies som vi använder på vår hemsida, och de ändamål för vilka de används, anges nedan:(A) använder vi kaka namn för att känna igen en dator när en användare besöker vår hemsida eller spåra användare när de navigerar på webbplatsen eller aktivera användning av en kundvagn på webbplatsen eller förbättra webbplatsens användbarhet eller administrera hemsidan eller förhindra bedrägeri och förbättra säkerheten på webbplatsen eller anpassa hemsidan för varje användare eller mål reklam som kan vara av särskilt intresse för vissa användare eller bekräfta inloggade användare sessioner eller underlätta användning av vår webbplats sökmotor.

Våra uppgifter

  1. Denna webbplats ägs och drivs av Trimigo IT AB.
  2. Vi är registrerade i Stockholm, Sverige enligt registreringsnummer 556676-8858.
  3. Du kan kontakta oss:

Retur och Återbetalningspolicy

Om din beställning anländer och något är fel, kommer vi att försöka fixa det, vi lovar!
Du kan returnera ny, oanvänd och oförändrat post inom 30 dagar efter leverans av ditt objekt. Vi kommer att utfärda en full återbetalning till den ursprungliga betalningsmetoden.

Återbetalningspolicy

  • Åter produkter måste vara i nytt, oanvänt skick och inkludera den ursprungliga förpackningen.
  • När din retur tagits emot och kontrollerats av 20-20 Photography (vanligen inom 72 timmar efter mottagandet), kommer återbetalningen att behandlas och en kredit kommer att tillämpas på ditt kreditkort eller ursprungliga betalningsmetod. Observera att beroende på ditt kreditkortsföretag, kan det ta ytterligare 2-10 arbetsdagar innan du har pengarna tillgodo.
  • För alla banköverföringar, kommer återbetalningar att utfärdas som krediter för 20-20 Photography webbshop.
  • Du ansvarar för alla fraktkostnader i samband med att få din beställning till vårt lager i Stockholm, Sverige
  • Se nedan för instruktioner om var / hur du får din returorder tillbaka till oss. Alla returer måste ett RA (Return Authorization) nummer och måste återlämnas till 20-20 Photography i Stockholm, Sverige.

    Returfrakt, alternativ

    • Du har möjlighet att själv välja fraktbolag för att skicka tillbaka din beställning till oss. Vi rekommenderar leverans med en metod som innefattar spårning och försäkring för din returfrakt.
    • Alla transporter måste göras förbetalda; paket skickas COD kommer att avvisas.
    • Alla ej accepterade returer eller övergivna paket kommer att vara föremål för en $10 serviceavgift.

    Använt eller skadade varor

    • Alla varor som visar tecken på användning (slitage, smuts, lukt, repning, etc.) eller på annat sätt är i ett undermåligt skick, kan ej tas emot.
    • Amazon, eBay och online-forum är utmärkta resurser om du har ett begagnat objekt som du inte längre kan återföra till 20-20 Photography.

    Internationella Retur

    • Internationella transporter ska markeras som “Merchandise Return” med en bärare som inte tar ut courtage. Kunden är ansvarig för eventuella courtage eller tullavgifter.
    • Alla objekt levereras COD eller har ytterligare courtage som belastar 20-20 Photography vid leverans kommer att avvisas.

    Garanti

    • 20-20 Photography inte ger någon direkt garanti på alla objekt som säljs.

    Annulleringar / ändringar

    • Om du ändrar dig, agera snabbt! Vi vänder och processbeställningar extremt snabbt.
    • Beställningar kan ändras eller endast avbryts medan deras status är märkt “Order Received”. När en beställning har statusen “Order Processed” det kan inte återkallas eller ändras eftersom ordern har behandlats av vårt lager och är i kö för att sändas ut.

    Skadade Varor:

    • Låt oss veta snarast om några varor anländer skadade. Vänligen hålla alla originaltransportbehållare och ta bilder om möjligt. Skadade varor fordringar hanteras genom fraktbolaget (UPS, FedEx, USPS). Vi hjälper våra kunder i dessa påståenden. Vi ber bara att kunderna ha tålamod som ibland denna process kan ta längre tid än någon av oss skulle vilja!

    Returer

    Du kan begära ett returnummer (RA #) per e-post till info@20-20.se

    När du erhållit den, skriv ut din Return Authorization formulär och inkludera det med varje transport tillbaka till 20-20 Photography. Du har 30 dagar från den dag då RA utfärdas för att återsända dina varor så kom ihåg att skriva ut och skicka så snabbt som möjligt. Skicka inte i den produktförpackningen! Vi måste få alla produkter (och deras förpackningar!) tillbaka i nyskick. Placera alla varor i en emballage; du kan använda den ursprungliga kartongen om den ej är skadad.

    Paket skall skickas till den adress som du fått RMA-instruktioner för.

    Behåll din spårningsinformation. 20-20 Photography är inte ansvarig för paket förlorade under transporten. Du kommer att få en e-postbekräftelse från 20-20 Photography när din retur behandlas som kommer att innehålla fullständiga uppgifter om återbetalning.

    Frågor

E